15 Onmisbare Zomer Must-Haves!

Hoera! Het is eindelijk weer zomer, de tijd van warme zonnestralen, gezellige terrasjes, bruisende festivals, verfrissende vakanties en magische avonden. Om ervoor te zorgen dat jouw zomer dit jaar een onvergetelijke tijd wordt, hebben wij een selectie gemaakt van de meest onmisbare artikelen die deze zomer comfortabel en onvergetelijk zullen maken! Van hippe accessoires om je festivaloutfit compleet te maken tot essentiële benodigdheden voor vakanties, en kleurrijke decoraties om je huis een zomerse boost te geven. Met deze lijst aan zomer must-haves bereid jij je voor op een spetterend seizoen!

  

Handwaaier

.

Zeg vaarwel tegen de hitte in stijl met de leuke en brutale waaiers van Fisura! De kleurrijke accessoires helpen je verkoelen en stralen niet alleen stijl, maar ook humor uit. Bovendien zullen ze met hun vrolijke kleuren en grappige teksten alle aandacht trekken op festivals, en heeft de middelste waaier zelfs een uniek glow in the dark-effect! 

Stijlvolle Zonnebril

Een fijne zonnebril is ongetwijfeld één van de belangrijkste benodigdheden voor de zomer. Ontdek een uitgebreide selectie aan trendy zonnebrillen van de merken Okkia en A.Kjaerbede, die niet alleen je ogen beschermen tegen UV-straling, maar ook een modieus statement maken! 

 Knuffel Ice Cream

Verwen jezelf of een ander met een knuffel die perfect past bij de zomer: het zachte ijsje van Jellycat! Dit schattige knuffeltje heeft een roze, pluizig ijsbolletje op een fluweelzacht hoorntje, waardoor hij perfect is om mee te knuffelen op een warme zomerdag!

Zomerse Interieurdecoratie

Haal de zomer in huis met de vrolijkste fruitcollectie van Kersten! De kleurrijke vazen en kandelaars in de vorm van sinaasappels, aardbeien en citroenen zijn ideaal om je favoriete bloemen en kaarsen te tonen, en helpen je bij het creëren van een zomerse ambiance.

Druppelsysteem voor je planten

Vergeet nooit meer je planten water te geven met een handig en stijlvol druppelsysteem! Deze sierlijke waterstenen van Kikkerland zorgen ervoor dat je planten altijd gehydrateerd blijven, zelfs als jij languit op het strand ligt, staat te dansen op een festival, of lekker op vakantie bent!

100 Ways to Save the Planet Kaartenset

Met deze inspirerende kaartenset van Gift Republic leer je hoe je jouw impact op het milieu op eenvoudige wijze kunt verminderen en begin je deze zomer nog met het creëren van een duurzame levensstijl die niet alleen goed is voor de wereld, maar ook voor je eigen portemonnee ;-).

Tote Bag Titties

Ga in stijl naar het strand of een festival met deze unieke en humoristische Tote Bag van Eat Mielies. Deze eigenaardige tas met tieten is te koop in vier verschillende kleuren, en de perfecte metgezel om je strandlaken, tijdschriften, zonnebril of drankjes op modieuze wijze te vervoeren!

USB Bureauventilator

 
Met deze compacte tafelventilator van Kikkerland geniet je waar en wanneer je maar wilt van een verfrissend briesje. Door zijn handige USB-uitgang sluit je de ventilator eenvoudig aan op een computer of powerbank, waardoor die ideaal is om mee te nemen naar kantoor of op vakantie!

Fotohouder

Laat je favoriete vakantiekiekjes, zonsondergangen en andere zomeractiviteiten stralen in een kleurrijke fotohouder! Deze leuke fotodrager van Bitten is een decoratieve toevoeging aan elke ruimte en perfect om al je nostalgische zomerherinneringen levend te houden. 

DIY Miller's Garden Miniatuurhuis

Ontsnap aan de drukte en creëer je eigen rustgevende minituin met dit vrolijke doe-het-zelf bouwpakket van Robotime! Een vleugje groen voor in huis dat perfect past bij de zomerse sfeer en s'avonds oplicht voor een extra knus effect.

Spel Openhartig Worldwide

Openhartig Worldwide van OpenUp is een geweldig kennismakingsspel voor mensen met verschillende achtergronden. Dit leuke kaartspel is een ideale gespreksstarter en verdiend absoluut een plekje in je bagage tijdens je reis naar het buitenland! 

Thermofles

Hou je drankjes urenlang koud tijdens je zomerse avonturen met deze trendy thermofles van Rice. Deze kleurrijke fles is gemaakt van roestvrij staal en perfect om mee te nemen naar een picknick, een dagje strand, een wandeling of een festival!

Fiets Accessoire

Maak je fiets zomerproof met een kleurrijke fietsbel of voeg een vrolijk vleugje kleur toe met een fietsvaas van Kikkerland. Deze leuke toevoegingen geven jouw fiets een persoonlijk tintje en maken je fietsritten nog aangenamer!

DIY Insectenhotel

Geef nuttige insecten een schaduwrijk plekje in je tuin met dit doe-het-zelf insectenhotel van Gift Republic! Dit zelfgemaakte insectenhuisje bevordert een gezond ecosysteem, is een vrolijke toevoeging aan je buitenruimte, en biedt een veilige haven voor insecten die even willen ontsnappen aan de hitte.

LED Lampjes

 

Voeg een gezellig lichtje toe aan je zomeravonden met deze schattige USB LED-lampjes in de vorm van paddenstoelen. Of je nu van plan bent om ze op te hangen op het balkon, in de tuin of in een tent tijdens het kamperen, deze vrolijke lampjes zorgen voor een magische ambiance waar je ook bent!