11 Kleurrijke Cadeautips voor Pride

In deze kleurrijke tijd van het jaar vieren we diversiteit, liefde en acceptatie. Ben jij op zoek naar een vrolijk cadeautje voor je partner, familielid, vrienden of jezelf? Hier vind je een feestelijke verzameling van kleurrijke geschenken die de vrolijkheid en trots van Pride weerspiegelen! Met deze grappige, originele en kleurrijke cadeautjes verras jij iedereen die dit speciale evenement viert met een extra beetje liefde, steun en trots! 

Kleurrijke vlag

Show your pride met een kleurrijke regenboogvlag of Progress vlag! Sinds 1978 staat de klassieke regenboogvlag wereldwijd bekend als het symbool voor diversiteit en steun aan de LGBTQ-gemeenschap. Inmiddels is vooral de nog inclusievere Progress vlag (zie foto) erg bekend. Toon je trots met één van onze vlaggen tijdens de optocht of hang hem aan de gevel om het hele jaar te genieten van een kleurrijke versiering aan je huis en de wereld! 

Regenboog Waaier

Deze vrolijke regenboogwaaier is een kleurrijke toevoeging aan al je outfits en biedt een fijne verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Tegelijkertijd verspreidt deze waaier een krachtige boodschap van liefde en acceptatie, waar je ook bent! Of je nu danst op Pride, ontspant op het strand of gewoon geniet van een zonnige dag in de stad, dit vrolijke accessoire is perfect om jezelf uit te drukken en een positieve impact te maken.

Pride T-Shirts

Met deze unieke Pride Shirts verspreid je een belangrijke boodschap op een vrolijke én stijlvolle manier! Elk shirt heeft een eigen print die inclusie en trots uitstraalt, en tovert ongetwijfeld een lach op ieders gezicht tijdens de Pride Parade. Draag dit vrolijke kledingstuk met trots en laat de wereld zien dat je achter de LGBTQ+-gemeenschap staat! 

Regenboog Sculptuur

Deze originele sculpturen van Bitten zijn perfect als decoratief pride cadeau aan liefhebbers van een kleurrijk interieur! Kies uit een brutale middelvinger of harmonieus peace-teken en laat de kunstwerkjes een vleugje speelsheid toevoegen aan elke ruimte. Deze realistische handen met regenboogkleuren zijn gemaakt van duurzaam kunsthars en ideaal als kleurrijke standaard voor al je accessoires!

LGBTQ+ Icons Kaarten

Maak kennis met honderd iconen en hun bijzondere verhalen die de geschiedenis en het heden van de LGBTQ+-gemeenschap op positieve wijze hebben beïnvloed. Met deze kleurrijke kaartenset van Gift Republic duik je dieper in de wereld van de inspirerende personen, hun prestaties en de impact die zij hebben gehad op onze wereld. Dit originele pakket is niet alleen een bron van kennis, maar ook een prachtig eerbetoon aan de moedige individuen binnen de queer-community! 

Regenboog Sokken 'F#ck Off'

Op zoek naar een stijlvolle manier om jezelf uit te drukken? Deze sokken met de tekst 'fuck off' in regenboogkleuren van Fisura zijn precies wat je nodig hebt! Met de felle kleuren en brutale boodschap voegen ze een vleugje kleur en speelsheid toe aan elke outfit. Of je nu een statement wilt maken op Pride of gewoon wat extra pit wilt toevoegen aan je dagelijkse stijl, deze regenboog sokken zijn een geweldige keuze! 

Regenboog Druipkaarsen

Maak je interieur Pride proof met deze prachtige regenboog druipkaarsen van Bitten! De kaarsen zijn perfect om een feestelijke ambiance te creëren tijdens speciale gelegenheden of gewoon voor een vleugje vrolijkheid in het dagelijkse leven. Terwijl de kaarsen branden, vormen de verschillende gekleurde waslagen een betoverend druipend effect, waardoor een regenboog van kleuren ontstaat. Fleur elke ruimte op met deze kleurrijke kaarsen of geef als origineel cadeautje tijdens Pride! 

Pride Speelkaarten

Voeg een vleugje kleur toe aan je kaartspellen met deze iconische Pride Speelkaarten! Elke kaart is versierd met vrolijke regenboogkleuren en de mooie illustraties van historische queer iconen. Van LGBTQ+ activisten, kunstenaars en komieken, tot schrijvers, muzikanten en popculturele grootheden. Leer de invloedrijke legendes van de LGBTQ+ gemeenschap kennen terwijl je je favoriete kaartspellen speelt!

Gay Bar

Met dit knalroze stuk zeep van Gift Republic tover jij jouw badkamer of keuken om in een extravagante en kleurrijke plek! Deze grappige zeepbar voegt een vleugje humor en trots toe aan je dagelijkse routine en tovert ongetwijfeld een lach op het gezicht van al je gasten. Met de heerlijke geur van rozen is dit originele stuk zeep een lekker en lachwekkend cadeautje om iemand uit de queer community mee te verwennen!  

Drag Queen Spel

Verblijd een fan van Drag met één van onze Drag Queen spellen. Stap in de glamoureuze wereld van drag queens en ervaar de glitter, de humor en het spektakel in je eigen huiskamer. Van Drag Queen Memory, waar je de voor-en-na-foto's van Nederlandse dragqueens moet matchen, tot Dragatha Christie Murder Mysterie, waar je de moord onderzoekt op de legendarische Queen Ru Paul - deze kleurrijke spellen bieden een extravagante ervaring vol expressie en plezier!

Regenboog Nachtlampje

Maak je slaapkamer (nog) kleurrijker met dit betoverende regenboog lampje van Suck UK. Dit vrolijke lampje is oplaadbaar, energiezuinig en zorgt met zijn warme kleurtinten voor een rustgevende sfeer tijdens de nacht. Met deze expressieve gloeilamp herinner je jezelf om trots te zijn op wie je bent, en creëer je tegelijkertijd een sfeervolle ambiance op milieuvriendelijke wijze!

 

BE PRIDE

We are too.